Fitness Retreat Zuid-Afrika

Wat een kans om een van de mooiste landen ter wereld te bezoeken en terwijl je daar bent, jezelf fysiek uit te dagen met een volledig gepland trainingsschema.

Shap Shap Travel

Fitness Retreat

Wat een kans om een van de mooiste landen ter wereld te bezoeken en terwijl je daar bent, jezelf fysiek uit te dagen met een volledig gepland trainingsschema. Het zal niet alleen inspanning zijn; je ervaart de rust en sereniteit van het Zuid-Afrikaanse landschap in zijn puurste vorm. Je verblijft in kwaliteitslodges van waaruit verschillende excursies en bezoeken aan lokale attracties worden geregeld. Het hoogtepunt van deze bezienswaardigheden is op safari in het Kruger National Park waar wilde dieren, waaronder de Big-5, vrij rondlopen.

We richten ons op het gebruik van kleine, door de eigenaar beheerde, B&B’s en privé lodges in tegenstelling tot grote onpersoonlijke hotels. We hebben alle geselecteerde lodges, kampen en guesthouses bezocht om een persoonlijke en unieke ervaring te garanderen. Ons trainingsprogramma is ontwikkeld en wordt gefaciliteerd door professionele coaches die tijdens uw reis aanwezig zullen zijn.

Coaching and Wellness:

De fitness- en gezondheidscoaches die deze reis zullen begeleiden, zijn allemaal aangesloten bij onze partnersportscholen. Elke trainer heeft zijn ervaring in het geven van training en zijn/haar absolute passie is om anderen te helpen een gezonde levensstijl te creëren. Tijdens deze reis begeleiden ze je door een goed afgerond trainingsprogramma.

In onze trainingen zullen we ons richten op natuurlijke bewegingen, waaronder een combinatie van lichaamsgewichttraining, cardio en uithoudingsvermogen. De trainingen zullen een uitdaging zijn voor zowel beginnende als meer gevorderde atleten, vanwege de benadering van schaalvergroting naar ieders individuele niveau. Verwacht een variatie aan zware, maar leuke, intensieve trainingen in de prachtige Zuid-Afrikaanse buitenlucht.

Tijdens deze reis, naast de trainingen, zullen we ons ook richten op activatie/mobilisatie en ontspanning. Wat is een betere manier om dat te doen, dan met dagelijkse stretch- en yogasessies tijdens een Zuid-Afrikaanse zonsopgang of zonsondergang

Nog meer verkennen van Zuidelijk Afrika?

Neem contact op voor een op maat gemaakte reis of selecteer een van onze bestemmingen voor mogelijkheden die aansluiten of de Fitness Retreat.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

FreeCurrencyRates.com